La vida és un regal

D'una banda, protegeixes el futur dels que més estimes amb una assegurança de Vida Risc de Reale amb totes les garanties, i per l'altre, t'emportes un regal en agraïment per la confiança que tens en l'Agència Reale Seguros de Caldes de Montbui i és acumulable a la promoció Cuida't i relaxa't!

No ho dubtis,

SERÀ LA TEVA DECISIÓ MÉS ENCERTADA.

Auriculars Swiss Peak: Per pòlisses amb prima mínima neta entre 150 € i 299 €.

Sense fil. Música i trucades en estèreo. Estoig de càrrega compacte. Utilitzen BT 5.0 per l'aparellament automàtic i connexió estable. Bateria de 500 mah., Temps de reproducció d'unes 3 hores i recarregar en 2 hores. Distància Wi fins a 10 metres. Inclou coixinets de diferents mides.

Polsera d'Activitat Garmin Vivofit 4: Per pòlisses amb prima mínima neta entre 300 € i 599 €.

Pantalla multicolor sempre activa i fàcil de llegir. Segueix el teu progrés 24 hores a el dia els 7 dies de la setmana. Autonomia de bateria superior a un any. Utilització a piscina i dutxa. El rellotge funciona en 5 ATM, suporta nivells de pressió equivalents a una profunditat de 50 metres.

Robot de Cuina Moulinex: Per pòlisses amb prima mínima a partir de 600 €.

45 programes de cocció. Panell de control LED de gran visibilitat. Funció manual per a ajust de temperatura i temps. Funció memòria. Obertura amb un sol clic. Possibilitat de cuinar amb la tapa oberta. Finestreta per vigilar el procés de cocció. Apte per a rentaplats. Capacitat de l'bol de 5 litres. Antiadherent. Potència de 750W.

Condicions de la campanya.

(1) Promoció vàlida de l'1 de maig al 31 de juliol de 2021. (2) Promoció exclusiva per a pòlisses i suplements de Nova Producció. Subjecte a normes de contractació de la companyia. Només entren en campanya les pòlisses amb data d'emissió i data d'efecte dins el període de campanya. L'empresa es reserva el dret d'ampliar el termini de la campanya si ho considera oportú. No compatible amb altres campanyes o ofertes. Reale es reserva els drets de canviar els regals per altres d'igual valor i similars característiques. Pregunta per les bases de la promoció a l'Agència Reale Seguros de Caldes de Montbui.