Notícies interessants

Les primes d'assegurança d'accidents pagades per l'empresari no són retribució en espècie.

El món empresarial es dinàmic, i hi ha diversos agents que hi intervenen, defensant interessos sovint contraposats. Sovint, aquesta divergències es materialitzen en acords sectorials entre els diferents actors, es tracta dels convenis. Aquests convenis moltes vegades preveuen que l’empresa hagi de sufragar una assegurança de conveni d’accidents pels seus treballadors. Alguns empresaris, repercutien en la nòmina del treballador aquesta assegurança, com a pagament en espècie.

La qualificació jurídica acurada de les circumstàncies en que es produeix el pagament de l’assegurança d’accidents, comportarà que tant empresari com treballador compleixin correctament amb les seves obligacions tributàries.


La Direcció General de Tributs, en la seva consulta vinculant (V076021), de 30 de març de 2.021, determina que les primes satisfetes per l’empresa, en concepte d’assegurança d’accidents, no constitueixen rendiments del treball en espècie sempre que compleixin una sèrie de requisits, conforme a l’article 42.2.b) de la LIRPF, on les primes satisfetes per una assegurança d'accidents laborals dels treballadors, i el prenedor i pagador és l’empresa, no constitueixen pels treballadors rendiments en espècie del treball.

Un mateix contracte dues opcions de contractació tu tries quina t'estimes més. Pots contractar-la en persona o virtualment a l'Agència Reale Seguros de Caldes de Montbui. Tria quina és la teva opció.

Reale Auto.

Reale Auto Responsable.

De la vila termal romana d'Aquae Calidae (aigües calentes) en deriva Caldes de Montbui. Com a poble termal té més de dos mil anys d'història.

Amb la finalitat que gaudeixis del termalisme del nostre poble, l'agència Reale Seguros de Caldes de Montbui et regala una experiència en un espai inigualable: L'Espai CEL que es troba al centenari Balneari Termes Victòria

Més informació.

La teva llibertat no té preu. Però si el vols saber, es sorprendrà. Et facilitem la contractació des de l'Agència Reale Seguros de Caldes de Montbui.

L'assegurança de moto que mai puja la pots contractar a través de Reale Seguros de Caldes de Montbui.

Reale Moto és l’assegurança que t’ofereix les màximes cobertures, el millor servei i la màxima protecció per tu i la teva moto.

I, a més a més, si ets bon conductor, baixarem el preu de la teva assegurança a mesura que passin els anys.

Millores al producte de Reale Ciberseguretat

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb l'agència Reale Seguros de Caldes de Montbui.

La signatura electrònica de Reale

Des de l'agència Reale Seguros de Caldes de Montbui, t'ajudarem a la contractació i la signatura de tots els teus contractes.