Reale assegurança de Llar

Reale Assegurança de Llar

T'oferim una assegurança de llar completa i amb la millor relació qualitat preu

Una assegurança de llar per garantir els danys del teu habitatge i aquells que puguis ocasionar, amb el que sempre tindràs les cobertures necessàries i al millor preu, sense pagar més per garanties que no utilitzaràs..

Tenim una assegurança de llar que s'adapta al teu pis, loft, àtic, baixos, casa de camp, xalet adossat o individual. Diferents modalitats d'assegurança amb les garanties que necessites per adaptar-nos a les diferents situacions a les que destinis la teva propietat, ja sigui residència habitual, la tinguis desocupada, la dediquis a el lloguer o la gaudeixis exclusivament les vacances o els caps de setmana.

Assegurança Llar Principal

La protecció més completa per la teva llar. El lloc on vius i tens totes les teves pertinences i records, es mereix que el protegeixis davant d'un sinistre amb el nostre producte més complet en garanties, perquè no hagis de preocupar-te per res.

Assegurança Llar Lloguer

Si tens una casa arrendada aquesta és la teva opció per assegurar-la. Protegeix-te dels contratemps més habituals i evita que pugui convertir-se en un maldecap. Cobertures específiques per a l'arrendador, com l'impagament de les quotes per part de l'inquilí. Tota la seguretat per a llogar de forma segura.

Assegurança Llar de Vacances

Si tens un immoble que només utilitzes de manera ocasional, en les vacances o els caps de setmana, aquesta és la millor opció per assegurar-ho. A l'estar deshabitat la major part de el temps, et cal protegir-lo dels danys que pot ocasionar un sinistre, amb un servei de reparació que ens ajudi a solucionar-los de forma ràpida i senzilla. Paga només per les cobertures que necessites. La protecció més completa a el millor preu.

Assegurança Llar Desocupada

Tenir una casa deshabitada i que no utilitzes, no implica que no et puguin ocórrer imprevistos. Si aquest és el teu cas tenim la millor opció per assegurar-la. No paguis de més en la teva pòlissa per les cobertures que no necessitaràs.